Δήμος Αγρινίου: Στη δημοσιότητα το λογότυπο της παράταξης Καζαντζή

Στη δημοσιότητα δόθηκε το λογότυπο του συνδυασμού της παράταξης του Νίκου Καζαντζή, ο οποίος εισέρχεται πλέον δυναμικά στην κούρσα διεκδίκησης του δήμου Αγρινίου και μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η πολυχρωμία στο λογότυπο  συμβολίζει την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“H παράταξη του Νίκου Καζαντζή παρουσιάζει το λογότυπο του συνδυασμού της και δίνει δυναμικά το παρόν στην διεκδίκηση του Δήμου Αγρινίου με όραμα για τον τόπο που αξίζουμε να ζούμε.

Η πολυχρωμία συμβολίζει την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης. Στην ανεξάρτητη παράταξη του Νίκου Καζαντζή προέχει το συμφέρον του δήμου και όλοι οι πολίτες έχουν θέση, ανεξαρτήτως χρώματος ή πολιτικής σημαίας. Είμαστε μια υπερκομματική ανεξάρτητη παράταξη που ενδιαφέρεται για τον ίδιο τον δημότη, τον άνθρωπο που έχει κεντρική θέση στο σήμα μας. Πάνω από τον απλό άνθρωπο και συνδημότη μας, τοποθετούμε 7 φύλλα, αριθμός που δεν επιλέχθηκε τυχαία. Κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, 7 είναι οι κύριες αρετές (ταπεινότητα, ευσπλαχνία, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα), αρετές που αγκαλιάζουν όσους ανήκουν σε αυτή την παράταξη και αρετές που θα χαρακτηρίζουν τον καθένα μας στο δύσκολο αυτό έργο να δώσουμε ώθηση προς τα πάνω στον δήμο μας. Σας καλούμε να δώσετε το παρόν δίπλα μας για να #pame.mprosta γιατί Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *