Δήμος Ξηρομέρου: Ακυρώνονται όλες οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Αυγούστου

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την ραγδαία αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων Covid 19, με αίσθημα ευθύνης προς το ύψιστο αγαθό της υγείας, ο Δήμος Ξηρομέρου αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση όλων των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Αυγούστου στα όρια του Δήμου.

Η απόφαση λήφθηκε και με την σύμφωνη γνώμη του Νομικού Πρόσωπου Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου, που είχε την ευθύνη διοργάνωσης των εκδηλώσεων.

“Με δύναμη και αισιοδοξία, ότι όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση σύντομα θα περάσει, προχωράμε μπροστά ακολουθώντας τις οδηγίες των επίσημων φορέων, προστατεύοντας την υγεία την δική μας και των συνανθρώπων μας και ειδικά των ευάλωτων ομάδων” αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Ξηρομέρου, Γ. Τριανταφυλλάκης, και καταλήγει:

“Θέλουμε μετά το τέλος αυτού του κακού, όλοι να είμαστε εδώ, να διοργανώσουμε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, να συνεχίζουμε την πορεία μας στο μαγικό ταξίδι της ζωής, δημιουργώντας καθημερινά έργα ανθρώπων άξια, όμορφα και χρήσιμα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *