Τρίτη, 14 Απριλίου, 2026
Τρίτη, 14 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΑστυνομικά ΝέαΔιπλή τραγωδία στον Δήμο Αμφιλοχίας: 54χρονος σκότωσε την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε

Διπλή τραγωδία στον Δήμο Αμφιλοχίας: 54χρονος σκότωσε την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, στον Δήμο Αμφιλοχίας, από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο χωριό Πηγάδια.

Ένας 54χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια 51χρονη γυναίκα, η οποία ήταν κουμπάρα του, και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Τα αίτια της φονικής ενέργειας παραμένουν άγνωστα και βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την μικρή κοινωνία του χωριού, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, οι οποίοι εξετάζουν τις συνθήκες και τα κίνητρα που οδήγησαν στην τραγωδία.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ