Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΔριμύτατη κριτική Φαρμάκη στον Περιφερειάρχη

Δριμύτατη κριτική Φαρμάκη στον Περιφερειάρχη

Δριμύτατη κριτική ασκεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην σημερινή Περιφερειακή αρχή και στον Απόστολο Κατσιφάρα, αφού με ανακοίνωσε που εξέδωσε κάνει λόγο για παλαιοκομματική αντίληψη του κ. Κατσιφάρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Φαρμάκης αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση της Περιφέρειας για την χρηματοδότηση του έργου ανάπλασης των εισόδων του Αγρινίου με το ποσό των 2,84 εκ. ευρώ και υποστηρίζει πως ο Περιφερειάρχης επιδιώκει να καρπωθεί ένα έργο που δεν του ανήκει, καθώς φορέας υλοποίησης των μελετών και των έργων είναι ο δήμος Αγρινίου.

Μάλιστα η έντονη κριτική διακρίνεται και στο σημείο που ο κ. Φαρμάκης αναφέρει πως «Η Δυτική Ελλάδα δεν αντέχει πια μία Περιφερειακή Αρχή που περηφανεύεται γιατί διαχειρίζεται «ξένα» χρήματα ή που εκδίδει (προεκλογικές) ανακοινώσεις στις οποίες «παρελαύνουν» εκατομμύρια ευρώ μόνο για τις εντυπώσεις.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νεκ. Φαρμάκη

«Νεκτάριος Φαρμάκης: “Ευτυχισμένο το… 1989” για την Περιφερειακή Αρχή!

Οι χρονιές αλλάζουν, η νοοτροπία της απερχόμενης Περιφερειαρχής Αρχής ποτέ!

Σε μία από τις πρώτες ανακοινώσεις του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης έσπευσε να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση του έργου ανάπλασης των εισόδων του Αγρινίου με το ποσό των 2,84 εκ. ευρώ, επιδιώκοντας να καρπωθεί ένα έργο που δεν του ανήκει, καθώς φορέας υλοποίησης των μελετών και των έργων είναι ο δήμος Αγρινίου, που είναι και ο «ιδιοκτήτης» του συνολικού Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης, στο οποίο εντάσσεται και το συγκεκριμένο έργο.

Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη της παλαιοκομματικής αντίληψης του κ. Κατσιφάρα, ο οποίος σταθερά επιδιώκει να οικειοποιείται τις προσπάθειες και τα έργα άλλων φορέων, μόνο και μόνο γιατί η Περιφέρεια διαχειρίζεται τους πόρους του ΕΣΠΑ.

Η Δυτική Ελλάδα, όμως, δεν αντέχει πια μία Περιφερειακή Αρχή που περηφανεύεται γιατί διαχειρίζεται «ξένα» χρήματα ή που εκδίδει (προεκλογικές) ανακοινώσεις στις οποίες «παρελαύνουν» εκατομμύρια ευρώ μόνο για τις εντυπώσεις.

Η Δυτική Ελλάδα έχει ανάγκη από ουσιαστική παραγωγική ανασυγκρότηση και αύξηση του πλούτου της. Και από δίκαιη και έντιμη συνεργασία όλων των φορέων της, με στόχο το κοινό καλό.

Αυτά, όμως, απαιτούν αντιλήψεις του 2019 και όχι του… 1989!»

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ