Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕκδηλώσειςΕγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «Τα παιδιά της Ριτσώνας» του Βασίλη Νίκα στο Αγρίνιο

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «Τα παιδιά της Ριτσώνας» του Βασίλη Νίκα στο Αγρίνιο

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Βασίλη Νίκα «Τα παιδιά της Ριτσώνας» στο πλαίσιο των προ φεστιβαλικών εκδηλώσεων του Photopolis  Agrinio Photo Festival, το οποίο  διοργανώνει η φωτογραφική ομάδα“art8” και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου .

Ο Πάνος Καλτσάς, ως μέλος της επιτροπής του φεστιβάλ, αναφέρθηκε στην φωτογραφική ομάδα art8, η οποία διοργανώνει το φωτογραφικό φεστιβάλ.

Στα εγκαίνια ο Δήμος Αγρινίου εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγρινίου στέκεται δίπλα στο Φεστιβάλ και θα ενισχύσει – βοηθήσει την διοργάνωσή του .

Εν συνεχεία  ο Αρχιτέκτων – Μηχανικός και Φωτογράφος Λεωνίδας Φραγκούλης παρουσίασε τον φωτογράφο και έκανε ανάλυση του φωτογραφικού γεγονότος .

Ο φωτογράφος Βασίλης Νίκας ευχαρίστησε τους διoργανωτές της έκθεσης για την πρόσκληση και τον Δήμο Αγρινίου για την βοήθεια που προσέφερε στην διοργάνωση.

Στη συνέχεια στην αίθουσα παρουσιάσεων βιβλίου στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον Βασίλη Νίκα, ο οποίος απήντησε στις πολλές ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Ώρες λειτουργίας: 19:00-22:00

Χώρος: Παλαιά Δημοτική Αγορά Δήμου Αγρινίου.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ