Συνελήφθη από αστυνομικούς ο δράστης της στυγερής δολοφονίας 63χρονου Ρομά, σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν ομοεθνή του θύματος, επίσης 63χρονο. Ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος και άλλαξε ρούχα, για να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News οι δύο άνδρες πιθανότατα είχαν δώσει ραντεβού στο χωράφι, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με την γυναίκα του. Έτσι, συναντήθηκαν για να του δώσει εξηγήσεις.
Τα αίματα άναψαν, ακολούθησε συμπλοκή και κάποια στιγμή ο φερόμενος ως δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως του κατάφερε περισσότερες από 30 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος.
Οι αστυνομικοί τελικά μετά από έρευνα έφτασαν στα ίχνη του και εντόπισαν επίσης και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης για να διαπράξει το έγκλημα.
- Κάνε like στη σελίδα neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Εφημερίδα Δυτικής Ελλάδας
Χαραλαμπίδη 6, Αγρίνιο
Τηλ. 2641023138
Fax 2641023148
Email: info@neaait.gr


