Εισβολή με ύποπτα κίνητρα σε αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Αγρινίου

Εισβολή με ύποπτα κίνητρα σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο από 2 άνδρες στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στο Στράτο.

Οι εισβολείς παραβίασαν την περίφραξη του χώρου αλλά έγιναν αντιληπτοί από κάμερες ασφαλείας και λίγο αργότερα απομακρύνθηκαν από υπάλληλο της ΔΕΥΑ Αγρινίου, ο οποίος έφτασε στο σημείο. Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους στον υπάλληλο της επιχείρησης ο οποίος κατέγραψε το συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ

 

 

«To Σάββατο το πρωί και περί ώρα 11:15 π.μ. στο χώρο του αντλιοστασίου στο νέο αδειοδοτημένο σημείο υδροληψίας της ΔΕΥΑΑ πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στο Στράτο διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας παραβίαση της περίφραξης και είσοδος από 2 μη εξουσιοδοτημένα άτομα, τα οποία παρά τις οδηγίες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν, παρέμειναν παράνομα στο χώρο του αντλιοστασίου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε υπάλληλος της ΔΕΥΑΑ, ο οποίος και βρισκόταν ήδη καθοδόν για το χώρο για προγραμματισμένο έλεγχο, όπου τους βρήκε επί τόπου. Τους ζήτησε να ταυτοποιηθούν και εκείνοι αρνήθηκαν, οπότε και τους απομάκρυνε από την εγκατάσταση. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν. Υπό το φόβο δολιοφθοράς έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από την ΔΕΥΑΑ. Η επιχείρηση θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *