Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2025
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΕκλογές για νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας: Νικητής ο συνδυασμός...

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας: Νικητής ο συνδυασμός του Β.Νταραντούμη

Σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου διεξήχθησαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Στις εκλογές συμμετείχαν οι συνδυασμοί Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής τον Βαγγέλη Νταραντούμη, Συνεργασία Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής τον μέχρι σήμερα πρόεδρο Θύμιο Κομματά και η ΔΑΣ ΟΤΑ με επικεφαλής τον Χρήστο Κουζέλη.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στους Δήμους Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας, Ξηρομέρου και Θέρμου.

Νικητής αναδείχτηκε ο συνδυασμός του Βαγγέλη Νταραντούμη, ο οποίος κατάφερε να  αφήσει δεύτερο τον μέχρι σήμερα πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θύμιο Κομματά.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους «Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας» η  Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση(Νταραντούμης) έλαβε 360 ψήφους, η Συνεργασία Εργαζομένων (Κομματάς) έλαβε 190 ψήφους, και η ΔΑΣ (Κουζέλης) έλαβε 22 ψήφους (πιθανόν δεν λαμβάνει καμία έδρα στο νέο Δ.Σ.).

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα για τη σταυροδοσία και την κατανομή των εδρών στο εννεαμελές Δ.Σ.

Τέλος για την Ομοσπονδία (ΠΟΕ ΟΤΑ) η  Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, σύμφωνα πάλι με ανεπίσημα στοιχεία, έλαβε 271 ψήφους, η Συνεργασία Εργαζομένων 224 ψήφους και η ΔΑΣ 32.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ