Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΈκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμό προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο PAN CAFΕ στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι πρώην προπονητές Γεώργιος Γαλανός και Αντώνης Λαυράνος οι πρώην παράγοντες του ποδοσφαίρου Ανδρέας Πανής και Κων/νος Καπελάκης καθώς και από το χώρο της διαιτησίας ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βασίλης Νικάκης.

Ο Σύνδεσμος προπονητών ευχαριστεί:

«Τα μέλη του Συνδέσμου για την συμμετοχή  τους στην εκδήλωση αλλά και αυτούς που τίμησαν με την παρουσία  τους την κοπή πίτας, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου , τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  και Παιδείας (ο οποίος είναι και μέλος του συνδέσμου) κ. Χ. Ζαρκαβέλη , τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ κ. Π. Παπαχρήστο τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΝΑ κ. Δ. Βισβίκη, τον  Γεν .Γραμματέα της ΕΠΣΝΑ κ. Θ. Λαυράνο ,το μέλος της ΕΠΣΝΑ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας κ. Β. Νικολέτα ,  τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντίνου Γεώργιο καθώς και τον πρώην Πρόεδρο του Σ.Δ.Π.Ν.Α κ. Π. Καψάλη,  τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναιτωλικός  (ο οποίος είναι και μέλος του συνδέσμου μας) κ. Μ. Μπελεβώνη  τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού κ. Π. Στεργίου καθώς και τα μέλη Ν. Χούση και Π. Ρούλια ,  τους πρώην Προέδρους του Συνδέσμου Χ. Κορδάτο και Β. Νταλαπέρα , παράγοντες  ομάδων,  παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και φίλους του ποδοσφαίρου και εκπροσώπους του Τύπου Γ. Τσιντζέλη και Π. Χατζηστυλιανό οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ