Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΈκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά είναι τα ΤΕΙ που αναμένεται να καταργηθούν ή να συγχωνευτούν και συνάμα να ιδρυθούν νέα τμήματα στα Πανεπιστήμια. Το πιο πιθανό είναι ότι, μετά την υλοποίηση αυτών των αλλαγών, θα έχουμε μία τελείως νέα εικόνα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι αλλαγές αυτές, δημιουργούν κινητικότητα στο Μεσολόγγι με αποτέλεσμα τη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη. Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση του δήμου αναφέρει: “Μετά τα όσα αναφέρονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφορικά με τις προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας για αλλαγές στην  Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ. θα συνεδριάσει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις σχετικά με το Τ.Ε.Ι. της πόλης.”

Τέλος να σημειωθεί ότι το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αναμένεται ουσιαστικά να καταργηθεί αφού έχει αποφασιστεί η ένταξή του στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ