Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΕμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Στις 6 Μαρτίου η ετήσια Γενική Συνέλευση

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Στις 6 Μαρτίου η ετήσια Γενική Συνέλευση

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Το Δ.Σ. επίσης γνωστοποιεί και ενημερώνει ότι:

Η Γενική  Συνέλευση θα είναι – πέρα από απολογιστική – και εκλογική, θα εκλέξει εφορευτική επιτροπή και θα καθορίσει ημερομηνία εκλογών.

Έγκαιρα και σύμφωνα με τις νόμιμες και καταστατικές πρόνοιες για την πρόσκληση, αυτή θα συνοδεύεται από ειδική έκδοση ΕΜΠΟΡΙΑΣ για όλα τα θέματα που θα κληθεί να συζητήσει, διαχειριστεί και αποφασίσει η Γενική Συνέλευση.

Επιθυμία και πρόθεση του Δ.Σ., όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, είναι το τέλος των εργασιών της να αποτελέσει αφετηρία για την επανεκκίνηση του Συλλόγου, τον τερματισμό των διοικητικών κρίσεων και την αναγνώριση της οικονομικής και κοινωνικής συνεισφοράς.

Το Δ.Σ. προτείνει σε κάθε μέλος μέχρι και την 15η του Φλεβάρη αν το επιθυμεί να γνωστοποιήσει θέμα ή θέματα για να συμπεριληφθούν στην ειδική έκδοση (εννοείται βέβαια ότι αυτό μπορεί προφορικά να το κάνει και στη Γενική Συνέλευση).

“Συναδέλφισσα-συνάδελφε, η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων και Διοίκησης του Συλλόγου, όπου τα μέλη αποφασίζουν και τα Δ.Σ. υποχρεωτικά υλοποιούν και υπερασπίζονται” καταλήγει η ανακοίνωση.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ