Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου προτρέπει τους καταναλωτές της Ι.Π. του Μεσολογγίου  σε αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας του νέου Κοροναϊού στο να προτιμούν και  να ενισχύουν τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν σημαντικό στυλοβάτη της Οικονομίας παρέχοντάς ασφάλεια, εμπιστοσύνη  και την μεγίστη αξιοπιστία προς τους καταναλωτές μας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του αναφέρει:

“Διαβεβαιώνουμε ότι  οι μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις έχουν προβεί στην λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων εφαρμόζοντας τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής, προφυλάσσοντας τους ίδιους τους επιχειρηματίες, εργαζομένους αλλά και τους καταναλωτές της πόλης μας.

Όλοι αυτή η προσπάθεια καταδεικνύει ότι οι καταναλωτές είναι πιο ασφαλής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρά σε μεγάλα πολυκαταστήματα (σούπερ μάρκετ) τα οποία σε ώρες αιχμής επικρατεί πληθώρα ατόμων και συνωστισμός με αποτέλεσμα την αύξηση κινδύνου μετάδοσης του Κοροναϊού ( Covid-19).

Ευελπιστούμε όταν βγούμε όλοι από αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση  που βιώνουμε να μας βρει  υγιείς με τις λιγότερες απώλειες για τους πολίτες καθώς και για τις επιχειρήσεις μας.

Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *