Ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο βρίσκεται το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο

Ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο βρίσκεται το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Παναιτώλιο, το οποίο ήδη υπολειτουργεί. Μάλιστα στο θέμα αναφέρθηκε με σχετική της ανάρτηση η Κοινότητα Παναιτωλίου  και ο πρόεδρος της  Ανδρέας Γκορόγιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “Οι ειδήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τελευταία μέσω της υπολειτουργίας του υποκαταστήματος στο χωριό μας, παραπέμπουν στα πρόσφατα κλεισίματα υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στον νομό μας”.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω θέμα αναφέρθηκε με ανακοίνωση της και η Δημοτική Παράταξη Αγρινίου «Συμμαχία Πολιτών», αναφέροντας πως ” Ως Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» στεκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας, των κατοίκων του Παναιτωλίου και απαιτούμε την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος καθώς και την πλήρη στελέχωση του με όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε να λειτουργεί με επάρκεια και να συνεχίσει την πολύτιμη συνεισφορά του εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοινότητας Παναιτωλίου: 

“Οι ανεξέλεγκτες ιδιωτικοποιήσεις διχάζουν τον λαό και αναγάγουν σε μείζον πολιτικό ζήτημα τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται απο της Κυβέρνησης και έχουν άμεσο αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες.

Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών σχεδιασμών επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με την πρόσφατη εφαρμογή τους να βρίσκει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Οι ειδήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τελευταία μέσω της υπολειτουργίας του υποκαταστήματος στο χωριό μας, παραπέμπουν στα πρόσφατα κλεισίματα υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στον νομό μας, με αποφάσεις που δεν τιμούν καθόλου την κεντρική πολιτική σκηνή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, όπως και τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις και να σταθούν αγωνιστικά δίπλα στην Κοινότητα Παναιτωλιου, στον αγώνα που θα κάνει προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών

Όπως πληροφορούμαστε από ανακοίνωση της κοινότητας Παναιτωλίου το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Παναιτώλιο υπολειτουργεί και βρίσκεται ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Βεβαίως δεν είναι το μοναδικό καθώς πρόκειται για ένα ακόμα υποκατάστημα που οδηγείται στο κλείσιμο που εντάσσεται και αυτό στην γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης για κλείσιμο ενός πολύ μεγάλου αριθμού υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ.

Ως Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» στεκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας, των κατοίκων του Παναιτωλίου και απαιτούμε την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος καθώς και την πλήρη στελέχωση του με όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε να λειτουργεί με επάρκεια και να συνεχίσει την πολύτιμη συνεισφορά του εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Καλούμε επίσης τον Δήμαρχο Αγρινίου και τους Βουλευτές του Νομού να ενεργοποιηθούν άμεσα ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *