Προκειμένω να εμβολιαστούν με ασφάλεια όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Αγρινίου θα πρέπει:
1) Να προσέρχονται στο εμβολιαστικό Κέντρο το πολύ 10 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένω να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να διευκολύνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου στην διαχείριση των ραντεβού.
2) Να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΦΜ, και τον ΑΜΚΑ προκειμένω να συμπληρώνουν το δελτίο πριν την εισαγωγή τους στον χώρο του εμβολιασμού.
3) Να τηρούν όλα τα μέτρα Ατομικής Προστασίας.(μάσκα προσώπου, αντισηπτικό , αποστάσεις.)
4) Να τηρούν αυστηρά την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού.
Όλοι οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού προκειμένω να εξελίσσεται ομαλά η διενέργεια του εμβολιασμού.
Οι διακριτικοί αριθμοί για τις εμβολιαστικές γραμμές είναι:
(1) Για τον εμβολιασμό με εμβόλιο PFIZER
(2 ) Για τον εμβολιασμό με εμβόλιο ASTRAZENEKA
(3) Για τον εμβολιασμό με εμβόλιο JOHNSON & JOHNSON
«Ζητούμε εκ των πρότερων Δημόσια συγγνώμη από όλους τους πολίτες για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που θα υπάρξει ,αλλά πρωτίστως προέχει για όλους μας η τήρηση των κανόνων για ασφαλή εμβολιασμό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου Αγρινίου.