Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιρα«Ενωμένο Εμπόριο»: Το Ανυπότακτο Αγρίνιο να ασχολείται με τα του οίκου του

«Ενωμένο Εμπόριο»: Το Ανυπότακτο Αγρίνιο να ασχολείται με τα του οίκου του

Tο Ενωμένο Εμπόριο απαντά στην κριτική που δέχθηκε από το Ανυπότακτο Αγρίνιο

Τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Σ.Α του συνδυασμού Ενωμένο Εμπόριο με την σημερινή τους επιστολή απαντούν στην ανακοίνωση που έδωσε σε ορισμένα ΜΜΕ το Ανυπότακτο Αγρίνιο για τις συναντήσεις τους με τους υποψήφιους Δημάρχους .

Αναλυτικά η απάντηση από το  «Ενωμένο Εμπόριο»

“Κατ’ αρχήν θέλουμε να κάνουμε γνωστό με ξεκάθαρο τρόπο, ότι το πως  θα ενεργούμε ως συνδυασμός και με ποιους θεσμικά θα συναντιόμαστε είναι αποκλειστικά υπόθεση δική μας, εμείς αποφασίζουμε και δεν αφορά κανέναν άλλον απολύτως.

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο να ασχολείται με τα του οίκου του.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωμένο Εμπόριο Σωκράτης Κωστίκογλου που ανέλαβε να επικοινωνήσει με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για τις συναντήσεις, επικοινώνησε την προηγούμενη Δευτέρα βράδυ στις 11/9/2023 με τον κ. Μερμίγκη επικεφαλή στον συνδυασμό Ανυπότακτο Αγρίνιο για να του μεταφέρει το αίτημα για συνάντηση και η απάντηση που έλαβε ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να μετατεθεί αυτή προς το τέλος της εβδομάδας και μείναμε στο να επικοινωνήσουμε πάλι.

Απ την επομένη, η τηλεφωνική επικοινωνία δεν ήταν δυνατή και ακολούθως το «Ανυπότακτο» με ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ μας υποδεικνύει ότι δεν επιτρέπεται η αυτόνομη!!! δράση μας, οι δε συναντήσεις μας ως παράταξη είναι για να φωτογραφιζόμαστε με τους υποψήφιους και ότι εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας και όχι τον Εμπορικό Σύλλογο. Το «Ενωμένο Εμπόριο» απαντά και ρωτά:

  1. Θα διατυπώνουμε πάντα την θέση μας σαν συνδυασμός, εφόσον διαφέρει από την άποψη της πλειοψηφίας και θα κάνουμε χωριστές συναντήσεις, εφόσον αυτές υπηρετούν τις θέσεις μας και το πρόγραμμα μας και κυρίως είναι προς όφελος των συναδέλφων μας οι οποίοι και μας εξέλεξαν στο Δ.Σ.

2 Εάν εμείς εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας, λαμβάνοντας στις τελευταίες εκλογές του Ε.Σ.Α. του 2023 σχεδόν τις μισές ψήφους και καταλαμβάνοντας 4 απ τις 9 έδρες, το «Ανυπότακτο» με ποσοστό 2,69% και 1 έδρα στις 45 στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τι εκπροσωπεί?

  1. Η κωλυσιεργία στη συνάντηση που επιδιώξαμε, οι δικαιολογίες περί φόρτου εργασίας και τελικά η ματαίωση και η απαξιωτική ανακοίνωση, δείχνει κυρίως πως επιλέγουν να πολιτευτούν .

Αυτά για την ιστορία και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.”

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ