Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΕπιχορήγηση στο Δήμο Θέρμου με 100.000 ευρώ για λειτουργία κατασκηνώσεων στην Αγία Σοφία

Επιχορήγηση στο Δήμο Θέρμου με 100.000 ευρώ για λειτουργία κατασκηνώσεων στην Αγία Σοφία

Με απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Θεανώς Φωτίου  εντάχθηκε στο κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου,  η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης  των εγκαταστάσεων επι του χώρου  της παλαιάς κατασκήνωσης  στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας Δήμου Θέρμου.

Ένα χρόνιο αίτημα  της τοπικής κοινωνίας, με την μεθοδική  διεκδίκηση  του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής επιλύεται, μάλιστα δε  χρηματοδοτείται  ο δήμος Θέρμου  με το αρχικό ποσό  των 100.000 ευρώ   για την άμεση έναρξη εργασιών  ανάπλασης  του χώρου και προμήθειας οικίσκων για την φιλοξενία των κατασκηνωτών.

Η έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων  στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας θα προσδώσει  μια νέα διάσταση  στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής ,  από την οποία  θα προκύψουν  νέες θέσεις εποχιακής απασχόλησης   για την λειτουργία τους,  ενίσχυση  της τοπικής οικονομίας  με ωφέλεια των  επιχειρήσεων, καθώς  και προβολή  του κοινωνικού προσώπου του δήμου Θέρμου, δεδομένου  ότι θα είναι η μοναδική κατασκήνωση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας που θα τη λειτουργεί δήμος ,στην οποία  θα φιλοξενούνται και παιδιά με αναπηρία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες  εκφράζονται  πέραν την κ. Υπουργού  και στον Γ.Γ κ. Δημήτριο Καρέλλα, καθώς  και στα υπηρεσιακά στελέχη  του Υπουργείου για την άριστη συνεργασία  και την  ευτυχή  για το δήμο Θέρμου  κατάληξη του θέματος .

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ