Επισκέψεις Σταρακά σε δημόσιες υπηρεσίες,τράπεζες & επιχειρήσεις του Αγρινίου [ΦΩΤΟ]

Με επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και επιχειρήσεις  της πόλης συνέχισε την προεκλογική της δραστηριότητα η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Πλαισιωμένη από υποψηφίους του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» συνομίλησε με προϊσταμένους και εργαζόμενους υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Αγρινίου καθώς και  με ωφελούμενους  κοινωφελούς εργασίας  σε  Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Κατά την επίσκεψή της, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, την στελέχωσή τους και τις ανάγκες που υπάρχουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Είμαστε κοντά στους εργαζόμενους, στους ανέργους καθώς  και στις υπηρεσίες της πόλης του Αγρινίου, οι οποίοι έχουν τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα και τις δικές τους ανάγκες κατά περίπτωση. Μια δημοτική αρχή που σέβεται τον πολίτη πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να βρίσκεται εκεί όπου εξυπηρετείται ο δημότης. Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στις υπηρεσίες και στα αιτήματά τους για να διεκδικήσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την  ποιότητα ζωής των πολιτών», δήλωσε, μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου στην συνέχεια επισκέφτηκε τράπεζες και επιχειρήσεις της πόλης που εδρεύουν στην περιοχή της εθνικής οδού.

Μίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους παρουσίασε τις προτάσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην συγκρότηση του Συμβουλίου Επιχειρηματικότητας και στην δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *