Επίθεση με βιτριόλι: “Μίλησαν” τα κινητά τηλέφωνα

Οι αρμόδιοι με την σάρωση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας προσπάθησαν να περιορίσουν το κύκλο των υπόπτων, εντοπίζοντας τα τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα τη στιγμή της επίθεση στο συγκεκριμένο σημείο και σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα να καταλήξουν στην ύποπτη. Οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο το τηλεφώνημα προς την εταιρία ραδιοταξί, να έγινε από καρτοτηλέφωνο.

To βράδυ της Πέμπτης 4/6 κλιμάκιο της αστυνομίας είχε προγραμματίσει επίσκεψη στη νοσηλευόμενη 34χρονη μμε σκοπό να της βάλει να ακούσει τη φωνή που έχουν καταγράψει, μήπως και την αναγνωρίσει.

Παράλληλα γίνεται επεξεργασία του οπτικού υλικού που έχει καταγράψει την φιγούρα της γυναίκας με το βιτριόλι.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις και με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες.  Σημαντική φέρεται να θεωρείται η μαρτυρία οδηγού ταξί αλλά και ατόμων από το περιβάλλον της κοπέλας. Οι αστυνομικοί έχουν επίσης στα χέρια τους πάνω από 25 καταθέσεις από το οικογενειακό , φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης, η οποία κατάγεται από την Αμφιλοχία. Ωστόσο καταθέσεις αναμένεται να δώσουν δύο άντρες. Ένας πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο είχε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη που δεν έχει λήξει αλλά και ένας ακόμη άντρας με τον οποίο είχε κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.

Παράλληλα οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστις. Στο κέντρο της Αθήνας σε συγκεκριμένες οδούς υπάρχουν καταστήματα χημικών που κάποιος μπορεί να προμηθευτεί βιτριόλι εάν το επιθυμεί. Καθώς για την αγορά μικρών ποσοτήτων δεν χρειάζονται προϋποθέσεις.

Οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησε το διαδίκτυο και για την αγορά αλλά και για τον τρόπο που θα το χρησιμοποιούσε χωρίς να τραυματιστεί η ίδια.

Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *