Επίθεση σκύλου δέχτηκε καθηγήτρια από το Αγρίνιο που διδάσκει στο Μεσολόγγι

Επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο δέχτηκε καθηγήτρια η οποία διδάσκει στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου και πηγαίνει από το Αγρίνιο στο Μεσολόγγι με τα ΚΤΕΛ.

Η καθηγήτρια, όπως αναφέρει ο Διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Πατρόπουλος,δέχτηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο της έσκισε το μπουφάν και ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κάποιον περαστικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Πατρόπουλος τονίζει σε σχετική του δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα:

“Συνήθως αναρτούμε δραστηριότητες των μαθητών μας και του σχολείου γενικά. Σήμερα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναρτήσουμε ένα γεγονός που αφορά ένα σημαντικό πρόβλημα της πόλης. Η συνάδελφος που έρχεται από το Αγρίνιο έκανε το «λάθος» από τα ΚΤΕΛ όπου αποβιβάστηκε  ο πρωί να έρθει εκμεταλλευόμενη την ωραία μέρα με τα πόδια στο σχολείο μας. Δυστυχώς για την ίδια, εμάς αλλά κυρίως όλους όσους ανεύθυνο-υπεύθυνους ακόμη διατηρούν αυτή την κατάσταση δέχτηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί. Με ζωγραφισμένη την ταραχή , τον τρόμο και με ένα σκισμένο μπουφάν γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κάποιον περαστικών και με ρώτησε αν έχουμε πρόβλημα στην πόλη με τα αδέσποτα ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός. 

Τι να απαντήσεις;
Δεν συνεχίζουμε και δεν εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες γιατί και η περίοδος είναι πονηρή γαρ προεκλογική και ένα σχολείο δεν λόγο και ρολό σε αυτά.
Όμως ως πότε θα κινδυνεύουν μικροί και μεγάλοι , μαθητές και μη που θέλουν να κινηθούν με τα πόδια για να πάνε στην δουλεία τους, στο σχολείο ή να κάνουν τον περίπατο τους;

Η ασφάλεια των συνάδελφων αλλά και των μαθητών μας δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο και ως διευθυντής της σχολικής μονάδας θα ενημερώσω όλους τους αρμόδιους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *