Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΕπίθεση σκύλου δέχτηκε καθηγήτρια από το Αγρίνιο που διδάσκει στο Μεσολόγγι

Επίθεση σκύλου δέχτηκε καθηγήτρια από το Αγρίνιο που διδάσκει στο Μεσολόγγι

Επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο δέχτηκε καθηγήτρια η οποία διδάσκει στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου και πηγαίνει από το Αγρίνιο στο Μεσολόγγι με τα ΚΤΕΛ.

Η καθηγήτρια, όπως αναφέρει ο Διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Πατρόπουλος,δέχτηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο της έσκισε το μπουφάν και ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κάποιον περαστικών.

Συγκεκριμένα ο κ. Πατρόπουλος τονίζει σε σχετική του δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα:

“Συνήθως αναρτούμε δραστηριότητες των μαθητών μας και του σχολείου γενικά. Σήμερα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναρτήσουμε ένα γεγονός που αφορά ένα σημαντικό πρόβλημα της πόλης. Η συνάδελφος που έρχεται από το Αγρίνιο έκανε το «λάθος» από τα ΚΤΕΛ όπου αποβιβάστηκε  ο πρωί να έρθει εκμεταλλευόμενη την ωραία μέρα με τα πόδια στο σχολείο μας. Δυστυχώς για την ίδια, εμάς αλλά κυρίως όλους όσους ανεύθυνο-υπεύθυνους ακόμη διατηρούν αυτή την κατάσταση δέχτηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί. Με ζωγραφισμένη την ταραχή , τον τρόμο και με ένα σκισμένο μπουφάν γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κάποιον περαστικών και με ρώτησε αν έχουμε πρόβλημα στην πόλη με τα αδέσποτα ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός. 

Τι να απαντήσεις;
Δεν συνεχίζουμε και δεν εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες γιατί και η περίοδος είναι πονηρή γαρ προεκλογική και ένα σχολείο δεν λόγο και ρολό σε αυτά.
Όμως ως πότε θα κινδυνεύουν μικροί και μεγάλοι , μαθητές και μη που θέλουν να κινηθούν με τα πόδια για να πάνε στην δουλεία τους, στο σχολείο ή να κάνουν τον περίπατο τους;

Η ασφάλεια των συνάδελφων αλλά και των μαθητών μας δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο και ως διευθυντής της σχολικής μονάδας θα ενημερώσω όλους τους αρμόδιους”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ