Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΑστυνομικά ΝέαΕπίθεση βιτριόλι: Σε συγκεκριμένη γυναίκα στρέφεται η ΕΛ.ΑΣ

Επίθεση βιτριόλι: Σε συγκεκριμένη γυναίκα στρέφεται η ΕΛ.ΑΣ

Στη σχεδόν πλήρη εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι (στις 20 Μαΐου) εναντίον της 34χρονης λογίστριας στην Καλλιθέα έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ., όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Δράστις φαίνεται να είναι μία γυναίκα από την Αθήνα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανισθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό κι επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές.

Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας.  Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών κι ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι.

Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της ανάκρισης, για 35 χρονη γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας. Η ύποπτη κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ