Επιτυχία για την Π.Ε.Αιτωλ/νίας: Η Νάγια Δακαλάκη συγχαίρει τον Θεόδωρο Ντούλια για την εκλογή του

Η Νάγια Δακαλάκη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων Π.Ε.Αιτωλ/νίας και Επικεφαλής  του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Κίνηση υπαλλήλων Π.Ε.Αιτωλ/νίας”, συγχαίρει τον Θεόδωρο Ντούλια για την εκλογή του ως αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ, στα πλαίσια του 8ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών.

Συγκεκριμένα η κα. Δακαλάκη αναφέρει:

“Ως επικεφαλής του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Κίνηση” του Συλλόγου υπαλλήλων Π.Ε.Αιτωλ/νίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον συνάδελφο και φίλο κ. Θεόδωρο Ντούλια για την εκλογή του ως αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ, στα πλαίσια του 8ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας που διεξήχθη στην Αθήνα από 27-29 Μαρτίου 2019.

Είναι η 2η φορά που εκλέγεται στην ΟΣΥΑΠΕ συνάδελφος από την Αιτωλ/νία και η 1η φορά που εκλέγεται ως αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ.

Ο συνδυασμός μας εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο από τους συναδέλφους Γρίβα Φίλιππο και Ντούλθα Θεόδωρο.

Όπως δήλωσαν οι επικεφαλείς της “Περιφερειακής Συμμαχίας” στο ψηφοδελτιο της οποίας συμμετείχε ο συνάδελφος Θ. Ντούλιας, το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην συνολική προσπάθεια των αντιπροσώπων συναδέλφων μας της “Ανεξάρτητης Κίνησης” υπαλλήλων Π.Ε.Αιτωλ/νίας καθώς το αποτέλεσμα σε επίπεδο νομού έδωσε την ώθηση για την εκλογή του συναδέλφου μας.

Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ”

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *