Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΕρέτρια: 23χρονη Γαλλίδα προσπάθησε να αποφύγει τον βιασμό της και έπεσε στο...

Ερέτρια: 23χρονη Γαλλίδα προσπάθησε να αποφύγει τον βιασμό της και έπεσε στο κενό

 Η 23χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πτώση της

Η 23χρονη διασκέδαζε με τις φίλες της σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ένας συμπατριώτης της που εργαζόταν ως ανιματέρ σε εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν αυτή άρχισε να μην αισθάνεται καλά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Την οδήγησε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια. Ένας άλλος εργαζόμενος στο ξενοδοχείο έσπευσε να την βοηθήσει σπάζοντας την πόρτα του δωματίου.

Τότε η κοπέλα πάνω στη σύγχυση της και ενώ απελευθερώθηκε από τα χέρια του βιαστή της, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό από τον πρώτο όροφο.

Η 23χρονη υπέστη σοβαρά τραύματα μετά την πτώση της και η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη ενώ για το επεισόδιο ενημερώθηκαν οι οικείοι της και η Γαλλική Πρεσβεία.

Ο ανιματέρ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας για την απόπειρα βιασμού και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών κακώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συληφθείς αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ