Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΕργασίες στα γήπεδα του Δήμου Μεσολογγίου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Εργασίες στα γήπεδα του Δήμου Μεσολογγίου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Εντατικές είναι οι εργασίες που πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στα γήπεδα ώστε να είναι έτοιμα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι χώροι αποκαθίστανται μέρα με την ημέρα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημοτικής αρχής να είναι κατάλληλοι και να αποδοθούν προς χρήση στα αθλητικά σωματεία.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου

Στον αγωνιστικό χώρο προστέθηκε άμμος όπου κρίθηκε αναγκαίο με ειδικό μηχάνημα, τον αμμοδιανομέα που παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός την οποία ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά. Οι παρεμβάσεις βελτίωσης θα συνεχιστούν περιλαμβάνοντας  όλα τα  γήπεδα των δημοτικών ενοτήτων, για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργικότητάς τους.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος υπογραμμίζει ότι με επιμονή, υπομονή και μεγάλη θέληση οι «αρρυθμίες» ελαττώνονται και τα πράγματα βαίνουν βελτιούμενα σε όλους τους τομείς. Η προσπάθεια συνεχίζεται και παρά την θερινή ραστώνη, η δημοτική αρχή εργάζεται εντατικά ώστε να παρεμβαίνει όπου μπορεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ