Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου: «Οι φορείς να πάρουν θέση για το θέμα της βιωσιμότητας του Συνεταιρισμού»

Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 24/08/2021 συνάντηση της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου με το Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων του Σωματείου της ΕΑΣ, με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα του Συνεταιρισμού, την 6μηνη καθυστέρηση μισθοδοσίας  και τα πιθανά σενάρια συγχώνευσης ή εξαγοράς ή εκκαθάρισης του Συνεταιρισμού.

Η ΕΝΩΣΗ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας είναι μια εμβληματική επιχείρηση για την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου που χρόνια βρίσκεται δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Εξ αυτού συνεπάγεται και το ενδιαφέρον της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου που  από τη πρώτη στιγμή της ενημέρωσης της, βρίσκεται αρωγός δίπλα στους εργαζόμενους και θα συνεχίσει μέχρι να βρεθεί οριστική λύση.

Γι’ αυτό η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου κάνει έκκληση στην κα Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές του Νομού μας, τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου και όλους τους φορείς να ενημερωθούν  και να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα της βιωσιμότητας του Συνεταιρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *