Ερωτηματολόγιο για την Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, συνεργαζόμενο με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), υλοποιεί δράσεις που στοχεύουν αφενός στην προστασία και προώθηση της Ιχθυοκαλλιέργειας στη χώρα μας κι αφετέρου στην ισόρροπη ανάπτυξή της χωρίς επιβάρυνση άλλων οικονομικών ή κοινωνικών ομάδων.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, λειτουργώντας υποστηρικτικά στης δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και του ΕΛΚΕΘΕ,  αποστέλλει την ηλεκτρονική διεύθυνση ερωτηματολογίου, που έχει αναρτηθεί στα google forms, σχετικά με την κοινωνική αποδοχή της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα (με ιδιαίτερη έμφαση στον Αμβρακικό Κόλπο) και παρακαλεί θερμά τις επιχειρήσεις μέλη του (ασχέτως επαγγέλματος ή τόπου εγκατάστασης) για την συμπλήρωση του  ερωτηματολόγιου.

Το ερωτηματολόγιο

Η σχετική διεύθυνση του ερωτηματολογίου είναι η https://forms.gle/zNxPXSC6WJ98sBGX9.

  • Το ερωτηματολόγιο είναι αυστηρά ανώνυμο, δεν ενδιαφέρει ποιος/ά θα το απαντήσει και από ποιο σημείο της χώρας, δεν ζητά στοιχεία ταυτότητας, η ιστοσελίδα δεν κρατάει email ούτε και ζητάει το email ούτε το ΙΡ του συμμετέχοντα καθώς όλη η συμπλήρωση γίνεται online.
  • Το ερωτηματολόγιο έχει συνταχθεί από το ΕΛΚΕΘΕ στα πλαίσια του έργου MEDAID (HORIZON2020) στο οποίο μετέχει.

Για περισσότερες πληροφορίες

  • Πληροφορίες για το έργο μπορούν να αναζητηθούν στην διεύθυνση http://www.medaid-h2020.eu/ .
  • Υπεύθυνος Δράσης για την Ελλάδα είναι ο Δρ Αλέξιος Ι. Κονίδης του ΕΛΚΕΘΕ με στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ. 22940 77190, 6945 432871, Εmail: akoni@tee.gr , conides@hcmr.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *