Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Κ. Κακούση

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Κ. Κακούση

Τον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας, Α/Δ΄ κ. Κωνσταντίνο Κακούση, επισκέφτηκε σήμερα 4/5/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπική Διοίκησης Ακαρνανίας.  Τον καλωσόρισαν επίσημα στην πόλη μας, του ευχήθηκαν υγεία και καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ακολούθως τον ενημερώσαμε για τις δράσεις και το έργο της Τοπικής διοίκησης.

Παράλληλα τον ενημέρωσαν  για την επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου την Κυριακή 10 Μαΐου στην Παλιά Λαχαναγορά, στην οδό Σκαλτσοδήμου. Στην αιμοδοσία αυτή θα συμμετέχουν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της πόλης με στόχο να καλυφθούν προσωρινά οι αυξημένες ανάγκες για αίμα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Επιπροσθέτως παρέδωσαν επτακόσιες πενήντα (750) μάσκες κάλυψης προσώπου για τις ανάγκες του προσωπικού της Διεύθυνσής . Οι μάσκες αυτές αποτελούν μέρος της χορηγίας διακοσίων χιλιάδων (200.000) μασκών προστασίας προσώπου που εξασφάλισε Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής από την επιχείρηση ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και διαμοίρασε αναλογικά σε όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της Ελλάδος.

Ο κ. Κακούσης αφού ευχαρίστησε για την προσφορά των μασκών, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία και σε κάθε άλλη δράση.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ