Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαEuropa 2019: Ο διαγωνισμός για το ομορφότερο γραμματόσημο ξεκινά

Europa 2019: Ο διαγωνισμός για το ομορφότερο γραμματόσημο ξεκινά

Κάθε Μάιο, από το 1956 μέχρι σήμερα, το φιλοτελικό κοινό αναμένει τα γραμματόσημα EUROPA, μια από τις πιο δημοφιλείς ειδικές θεματικές εκδόσεις που εκδίδεται ταυτόχρονα και με κοινή θεματολογία, από τα Ταχυδρομεία 49 ευρωπαϊκών χωρών.

Η φετινή έκδοση με την κοινή θεματολογία «National Birds» θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου 2019. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επέλεξαν να προβάλλουν δύο είδη πουλιών που είναι στενά συνυφασμένα με το ελληνικό τοπίο: τον Μαυροπετρίτη, ένα γεράκι-σύμβολο του ελληνικού θαλάσσιου και νησιωτικού χώρου και τον Βραχοτσοπανάκο, ένα μικροπούλι χαρακτηριστικό των αρχαιολογικών μας χώρων και των ορεινών περιοχών.

Επιπλέον, φέτος, για πρώτη φορά, τα γραμματόσημα EUROPA «ζωντανεύουν» και δίνουν στο κοινό τη δυνατότητα να ακούσει το κελαριστό τραγούδι των πτηνών που απεικονίζουν.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Cee – App στο κινητό σας, να σκανάρετε τα φετινά γραμματόσημα EUROPA και να απολαύσετε το κελάηδισμα του Μαυροπετρίτη και του Βραχοτσοπανάκου αλλά και όλων των πτηνών που παρουσιάζουν οι εκδόσεις EUROPA των άλλων χωρών!

Ο φετινός διαγωνισμός που θα αναδείξει το ομορφότερο γραμματόσημο EUROPA ξεκινά δυναμικά στις 9 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το link και ψηφίστε (από 9 Μαΐου) το ελληνικό γραμματόσημο που εκπροσωπεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό!

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα της Αθήνας (Λυκούργου 5 & Απελλού) καθώς και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ