Φαινόμενα βανδαλισμού σε σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπενησίου

Με μεγάλη λύπη, το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται φαινόμενα βανδαλισμού και παραβατικότητας σε σχολικές μονάδες και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Καρπενησίου. Πιο συγκεκριμένα, στη σχολική μονάδα του 1ου Γυμνασίου και ΓΕΛ Καρπενησίου σημειώθηκαν κατά τις νυχτερινές ώρες φαινόμενα παραβίασης και καταστροφών όπως, ξερίζωμα δέντρων και καταστροφή γυψοσανίδας κατά την προσπάθεια παραβίασης του κυλικείου.

Επίσης, το προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκαν φαινόμενα γραφής συνθημάτων σε τοίχους διάφορων σχολείων της πόλης μας καθώς και καταστροφικές ενέργειες στη στεγασμένη παιδική χαρά. Ο Δήμος Καρπενησίου με ιδιαίτερο προβληματισμό θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να προστατεύσει το ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου- Λυκείου αλλά και να αποτρέψει μελλοντικές ενέργειες παραβατικότητας. Με αντίστοιχες ενέργειες θα προστατευτούν και τα υπόλοιπα σχολικά κτίρια της πόλης.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Ζαλοκώστα βρέθηκε στον χώρο που παρατηρήθηκαν οι βανδαλισμοί και δήλωσε: « Οι καταστροφές που προκλήθηκαν μας προκαλούν αισθήματα απογοήτευσης και προβληματισμού για τα κίνητρα και τις προθέσεις των δραστών. Ο Δήμος Καρπενησίου θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τιμωρηθούν οι δράστες, να αποτραπούν αντίστοιχες ενέργειες και να προστατευθεί η περιουσία των δημοτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *