Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΦωτιά σε κατάστημα στο Μεσολόγγι: Για ενέργεια βανδαλισμού κάνει λόγο ο Εμποροβιομηχανικός...

Φωτιά σε κατάστημα στο Μεσολόγγι: Για ενέργεια βανδαλισμού κάνει λόγο ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος

Για ενέργεια βανδαλισμού κάνει λόγο ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου αναφορικά με φωτιά που ξέσπασε σε κεντρικό κατάστημα γυναικείων ρούχων στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην οδό Λόρδου Βύρωνα.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος αναφέρει πως κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές στους άνωθεν ορόφους του κτιρίου και παράλληλα καταστράφηκαν εμπορεύματα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε για ενέργεια βανδαλισμού σε βάρος νέας επιχείρησης επί της οδού Λόρδου Βύρωνος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές στους άνωθεν ορόφους του κτιρίου και να καταστραφούν εμπορεύματα αξίας χιλιάδων ευρώ, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καταδικάζει απερίφραστα την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η διοίκηση του Συλλόγου προτίθεται να προβεί σε διάβημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει έντονη φύλαξη στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και να γίνουν οι απαραίτητες συντονισμένες ενέργειες ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Επιπλέον, η διοίκηση του Συλλόγου πρόκειται να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ., με το οποίο θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα στηρίξει τον επιχειρηματία που υπέστη αυτή την καταστροφή.

Πράξεις σαν αυτές είναι πρωτόγνωρες για την πόλη του Μεσολογγίου και θεωρούμε ότι είναι παντελώς ξένες ως προς τους δημότες της πόλης μας και το σύνολο του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ