Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές Ειδήσεις«Φτερά» έκαναν 19.000€ του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης για εκδρομή στο Μεσολόγγι

«Φτερά» έκαναν 19.000€ του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης για εκδρομή στο Μεσολόγγι

Πράκτορας πήρε χρήματα για εκδρομή στο Μεσολόγγι και εξαφανίστηκε

Θύματα απάτης φαίνεται πως  έπεσαν τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης , καθώς προγραμματισμένη εκδρομή εκτός Κρήτης με 87 συμμετέχοντες δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν εξαφάνισης του τουριστικού πράκτορα.

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης , κατέβαλαν 19.000 ευρώ από το υστέρημά τους, προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες στο Μεσολόγγι, όπου θα μπορούσαν –για ιατρικούς λόγους- να κάνουν και ιαματικά λουτρά.

Η εξαφάνιση ωστόσο του τουριστικού πράκτορα από το Ηράκλειο, δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα, αφού βρέθηκαν μπροστά σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη, όταν πηγαίνοντας την Κυριακή, ημερομηνία αναχώρησής τους, στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, συνειδητοποίησαν ότι οι κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος ήδη από την Πέμπτη 27/9/2018.

«Στο συγκεκριμένο τουριστικό πρακτορείο που έγιναν οι σχετικές κρατήσεις, είχαμε αναθέσει και μας είχε διοργανώσει τρεις ακόμα εκδρομές, χωρίς κανένα πρόβλημα» δήλωσε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κατερίνα Κουτσογιάννη.

«Έχουμε όλοι εκπλαγεί, γιατί ο συγκεκριμένος τουριστικός πράκτορας δεν είχε δώσε ποτέ δικαίωμα μέχρι σήμερα», τόνισε η κ. Κουτσογιαννάκη, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομία και ΕΟΤ.

Να σημειωθεί ότι ο τουριστικός πράκτορας, έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, αφού και η οικογένειά του έχει δηλώσει την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία διερευνά προσεκτικά την υπόθεση, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, τονίζει: «Πάνω απ’ όλα, ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος. Παράλληλα, θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να μας επιστραφούν τα χρήματά μας».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ