Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΓεμάτο σκουπίδια βάραθρο στο Κρύο Νερό Αγρινίου

Γεμάτο σκουπίδια βάραθρο στο Κρύο Νερό Αγρινίου

Γεμάτο με σκουπίδια είναι ένα μικρό βάραθρο που ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Αγρινίου. Πρόκειται για την τρύπα στο Κρύο Νερό, όπου κυριολεκτικά έχει μετατραπεί σε “χαβούζα”. Πλαστικά μπουκάλια,  σακούλες γεμάτες με σκουπίδια  και πολλά άλλα συνθέτουν μια εικόνα άκρως απογοητευτικά και ταυτόχρονα επικίνδυνη για την υγεία όλων,δεδομένου ότι η κατάσταση αυτή οδηγεί στην ρύπανση και μόλυνση των πηγών, που οι πολίτες – δημότες χρησιμοποιούν, νομίζοντας ότι πίνουν γάργαρο καθαρό νεράκι!.

Την καταγγελία αυτή κάνει ο γνωστός σπηλαιολόγος-βιολόγος Κωνσταντίνος Μπακολίτσας μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Αναλυτικά ο κ. Μπακολίτσας αναφέρει:

“Σήμερα νομίζω είναι η πιο κατάλληλη ημέρα να ανοίξω τον “φάκελο” σκουπίδια στις σπηλιές και στα Βάραθρα προσδοκώντας την ανάληψη ευθυνών από τους νυν η πρώην δημοτικούς άρχοντες για την εγκληματική τους αδιαφορία, που οδηγεί στην ρύπανση και μόλυνση των πηγών, που οι πολίτες – δημότες τους χρησιμοποιούν, νομίζοντας ότι πίνουν γάργαρο καθαρό νεράκι.

Στους στόχους μου είναι τελικά ο καθαρισμός τους και η απόδοση στους πολίτες των γεωλογικών αυτών μνημείων της φύσης όσον το δυνατόν απαλλαγμένα από σκουπίδια και ψοφίμια, άρρωστα ζώα γεμάτα επικίνδυνα μικρόβια, που με το νερό παρασύρονται και καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα. 

Ξεκινώ με ένα μικρό βάραθρο που ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Αγρινίου. Την τρύπα στο Κρύο Νερό, όπου οι κάτοικοι την έχουν μετατρέψει σε χαβούζα.

Δέστε και απολαύστε …. 

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ