Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΓια τα προβλήματα του δήμου Ξηρομέρου συζήτησαν Καραγκούνης και Τριανταφυλλάκης

Για τα προβλήματα του δήμου Ξηρομέρου συζήτησαν Καραγκούνης και Τριανταφυλλάκης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη όπου συζήτησαν τα προβλήματα του δήμου και βεβαίως τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών σε κοινότητες του δήμου Ξηρομέρου.

Ο κ. Τριανταφυλλάκης μετέφερε στον κ. Καραγκούνη ότι είναι αναγκαία η χρηματοδότηση ώστε να υπάρξει συνολική επέμβαση στην οδοποιία του δήμου Ξηρομέρου που θα συντελέσει όχι μόνο στη λειτουργική αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση του δήμου. Άλλωστε η βελτιστοποίηση της προσπελασιμότητας εξυπηρετεί και την ασφάλεια και την προστασία της κίνησης.

Ο κ. Καραγκούνης είχε άμεση επικοινωνία με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης απο φυσικές καταστροφές κ. Χρήστο Τριαντόπουλο όπου  του μετέφερε το αίτημα της αποκατάστασης του οδικού δικτύου που επλήγη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συζήτησαν τη διαδικασία με την οποία ο δήμος Ξηρομέρου θα αντλήσει πόρους από τα σχετικά κονδύλια του Υπουργείου προς αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Η συζήτηση συμπεριέλαβε επίσης τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος το επόμενο διάστημα και κυρίως στα  έργα πνοής που θα πρέπει να εκκινήσουν ώστε ο δήμος Ξηρομέρου να αποκτήσει μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ