Γιάννης Λύτρας: «Θα είναι νικηφόρα η δύσκολη μάχη που δίνουμε για τη Δυτική Ελλάδα»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος, εμφανίζεται με ανακοίνωση του ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Λύτρας, αφού όπως υποστηρίζει «θα είναι νικηφόρα η δύσκολη μάχη για τη Δυτική Ελλάδα».

Παράλληλα δηλώνει παρών στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φίλες και φίλοι,

Στις 19 Μαΐου έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο μας για μια καλύτερη Αιτωλοακαρνανία και μια ανεπτυγμένη Περιφέρεια.

Στην πρόκληση για να κάνουμε πράξη την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δηλώνω παρών, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα με το συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα είναι νικηφόρα η δύσκολη μάχη που δίνουμε για τη Δυτική Ελλάδα και αυτό διότι γνωρίζω πολύ καλά το νομό Αιτωλοακαρνανίας και τα προβλήματά του μέσα από τη διαρκή ενασχόλησή μου με τα κοινά και την πενταετή δράση μου από το 2014 έως σήμερα ως Αντιπεριφερειάρχης υποδομών και δικτύων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου, αρωγοί και συμπαραστάτες.

Για να γίνει το όραμα… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *