Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΓιώργος Κατσούλας: Ψηφοδέλτιο νίκης κατέθεσε η «Αναπτυξιακή Προοπτική»

Γιώργος Κατσούλας: Ψηφοδέλτιο νίκης κατέθεσε η «Αναπτυξιακή Προοπτική»

Υποβλήθηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Προοπτική» στον Δήμο Αμφιλοχίας με επικεφαλής τον Γιώργο Κατσούλα.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γ.Κατσούλας “το ψηφοδέλτιο καλύπτει κάθε δημοτική ενότητα και κοινότητα του Δήμου Αμφιλοχίας μας.

Αποτελεί μια πολυδιάστατη σύνθεση υποψηφίων που προέρχονται από όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής και επαγγελματικής ζωής του τόπου.

Ανθρώπους όλων των ηλικιών, με ιδέες, εμπειρία και όρεξη για δουλειά, που εκπροσωπούν τις αξίες και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Τα άτομα εκείνα που θα οδηγήσουν το συνδυασμό μας στη νίκη στις 8 Οκτωβρίου και το Δήμο μας στο δρόμο της Αναπτυξιακής Προοπτικής!

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στις τυπικές υποχρεώσεις μας.

Πάνω απ’ όλα όμως, ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που εμπιστευτήκατε και εμπιστεύεστε την παράταξή μας και συμμετέχετε σε αυτή ως υποψήφιοι τοπικοί ή δημοτικοί σύμβουλοι. Η νίκη, σας ανήκει!”

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ