Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΓιώργος Παπαναστασίου: Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή -Για το Αγρίνιο...

Γιώργος Παπαναστασίου: Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή -Για το Αγρίνιο που αξίζουμε

Παρουσία πλήθους κόσμου ο Γιώργος Παπαναστασίου παρουσίασε εχθές στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου τους υποψήφιους του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις»

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται συνολικά από 460 υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 99 και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων φτάνουν τους 361.

Την ανανέωση στο ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζει η, κατά πολύ, κάλυψη της ποσόστωσης των γυναικών υποψηφίων που αγγίζουν τις 177.

«Το Αγρίνιο έχει μόνο μια επιλογή.  Και αυτή είναι η πορεία προς τα εμπρός. Κι επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, τα τελευταία 4 χρόνια υλοποιήσαμε 335 έργα  προϋπολογισμού 200,2 εκ ευρώ για τον Δήμο Αγρινίου. Καταφέραμε να τριπλασιάσουμε το Τεχνικό Πρόγραμμα και να πετύχουμε Πενταπλάσιο ΕΣΠΑ.

Απέναντι στις αοριστολογίες  εμείς βάζουμε την ακρίβεια του σχεδιασμού. Απέναντι στα ευχολόγια εμείς παρουσιάζουμε ολοκληρωμένα έργα. Με όλα αυτά τα έργα καταφέραμε να κάνουμε σημαντικά βήματα σε τομείς που αφορούν την καθημερινότητα μας  όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, το πράσινο, ο πολιτισμός.

Δώσαμε νέα ταυτότητα σε μεγάλες περιοχές με την ανάπλασή τους . Δώσαμε ζωή σε γειτονιές  εγκαταλειμμένες και ξεχασμένες» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παπαναστασίου.

Και προσέθεσε «Είμαστε υπερήφανοι γιατί  χτίζουμε για τις επόμενες γενιές.Ήδη έχουμε θεμελιώσει το επόμενο ΕΣΠΑ με πυλώνα τη λίμνη ΤΡΙΧΩΝΊΔΑ και τις Δημοτικές μας Ενότητες.  Γίναμε μπροστάρηδες στην υπόθεση της Κάθετης Σύνδεσης και τώρα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης .  Ολοκληρώσαμε  το έργο επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού Αγρινίου.   Ολοκληρώνουμε το αποχετευτικό στις Δημοτικές Ενότητες.

Εκσυγχρονίσαμε, βελτιώσαμε και επεκτείναμε το Δίκτυο Ύδρευσης σε όλο τον Δήμο κατασκευάζοντας ταυτόχρονα  το νέο κεντρικό αγωγό Ύδρευσης του Αγρινίου.  Αύριο κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια του Παπαστράτειου Πάρκου μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Το Αγρίνιο πρωταγωνιστεί πλέον στον χάρτη με τις έξυπνες πόλεις.  Κερδίσαμε βραβείο για τη Χρηστή Διακυβέρνηση, για το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο και τις έξυπνες εφαρμογές.  Το Αγρίνιο απέκτησε ανοικτή πύλη δεδομένων, την  Διαδικτυακή πύλη Γεωχωρικών Πληροφοριών, που με υπερηφάνεια λέμε ότι αποτελεί  πρότυπο για τους  περισσότερους Δήμους στην χώρα».

Γ. Παπαναστασίου: Δίνουμε λύσεις με εμβληματικές παρεμβάσεις

Παράλληλα ο Γ. Παπαναστασίου μίλησε για όσα έγιναν μέχρι σήμερα από τη δημοτική αρχή αλλά και για όσα δεν έγιναν. «Παρουσιάζουμε το έργο μας και ζητάμε να κριθούμε γι αυτό. Νοικοκυρέψαμε το  Δήμο, κάνουμε έργα για τις επόμενες γενιές. Δίνουμε λύσεις με εμβληματικές παρεμβάσεις. Στηρίζουμε  τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στο Αγρίνιο για όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Λέω συχνά ότι στο Αγρίνιο έχουν γίνει σπουδαία πράγματα. Αλλά τίμια σας λέω ότι δεν κρατώ μαγικό ραβδί. Όλα  γίνονται  με πολύ κόπο και πολύ δουλειά.  Ως σημερινή, αλλά και αυριανή Δημοτική Αρχή, έχουμε υποχρέωση να είμαστε ειλικρινείς.  Έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν;

Προφανώς όχι. Μένει να γίνουν ακόμα πολλά. Γι αυτό και συνεχίζουμε.  Έχουμε το όραμα, έχουμε τον ενθουσιασμό, την εμπειρία, τη γνώση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε».

Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας «Το Αγρίνιο, όπως όλοι βλέπετε, είναι ένα απλωμένο εργοτάξιο.   Έχει πλέον  προοπτική και μέλλον και διεκδικεί με αξιώσεις, αποφασιστικά, υπερήφανα.

Δώστε μου δύναμη να συνεχίσω. Για το Αγρίνιο που αξίζουμε.

Ζητώ ισχυρή εντολή από την 1η Κυριακή. Για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Για το Αγρίνιο της νέας εποχής

Με την ίδια πίστη και την ίδια αφοσίωση.

Γιατί ο τόπος μας αξίζει κάθε προσπάθεια.

Και αυτοί  είναι οι  άνθρωποι που αξίζουν! 460 Αγρινιώτες ενώνουν δυνάμεις γεμάτοι διάθεση να προσφέρουν στο Αγρίνιο. Η ομάδα που βγήκε μέσα από την κοινωνία και εκπροσωπεί κάθε πολίτη αυτού του Δήμου, όσο μακριά κι αν βρίσκεται από το κέντρο  της πόλης.

Ο δικός μας συνδυασμός εκπροσωπεί  όλες τις Κοινότητες και όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου».

*Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του Γιώργου Ππαναστασίου ΕΔΩ

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ