Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΗ 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι είναι γεγονός!

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι είναι γεγονός!

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι είναι γεγονός και μετά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας κ. Μίλτου Μπενάκη που μας ανακοίνωσε και επίσημα την διοργάνωση της μεγάλης αυτής άσκησης στην πόλη μας στις αρχές Οκτωβρίου.

“Αυτή η διοργάνωση αποτελεί τιμή για την ΕΟΕΔ και για το Μεσολόγγι καθώς στα πλαίσια της άσκησης θα έρθουν πάνω από 20 διασωστικές ομάδες από όλη την Ελλάδα με 300 περίπου μέλη. Η διάρκεια της άσκησης θα είναι τετραήμερη με ημερίδες και πολλά σενάρια ορεινής και αστικής διάσωσης και υγρού στοιχείου σε πραγματικό χρόνο”, δήλωσε ο αρχηγός της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου Διονύσης Τσιρόγλου και προσέθεσε:

“Στα πλαίσια της επίσκεψης του κ Μπενάκη είχαμε συνάντηση με την Αντιπεριφερειαρχη κα Μαρία Σαλμά καθώς και με τον Δήμαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ Κώστα Λύρο που τους εκφράσαμε την επιθυμία μας να είναι δίπλα μας αρωγοί στο μεγάλο αυτό γεγονός τόσο για την Πόλη μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Επισης ο κ Μπενάκης επισκέφτηκε το κέντρο επιχείρησης της ΕΟΕΔ και είχε γνωριμία με πολλά μέλη όπου και αντάλλαξε απόψεις.”

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ