Η Γέφυρα ΑΕ ξέχασε τους «ήρωες της πρώτης γραμμής»

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς, αναφέρθηκε στην απόφαση της Γέφυρας ΑΕ να σταματήσει τη δωρεάν διέλευση που ίσχυε για τους 70 περίπου γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό από την Αιτωλοακαρνανία, οι οποίοι εργάζονται στα τρία  νοσοκομεία της Πάτρας και μάλιστα χωρίς καμία ειδοποίηση ή ενημέρωση.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Κοτσανάς αναφέρει:

“Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν σήμερα (σσ. εχθές) οι 70 περίπου γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των τριών νοσοκομείων της Πάτρας, οι οποίοι διερχόμενοι τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου διαπίστωσαν ότι μονομερώς η Γέφυρα ΑΕ σταμάτησε τη δωρεάν διέλευση που ίσχυε από 18/03 για τις μετακινήσεις τους από και προς την εργασία τους.

Η Γέφυρα της “συνέργειας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης” πρώτη απ’ όλους αποκάλυψε το πραγματικό της “προσωπείο” τη στιγμή μάλιστα που τα τρία νοσοκομεία εξακολουθούν να παραμένουν σημεία αναφοράς για το Covid-19 και τα μέσα μαζικής μεταφοράς να λειτουργούν με πληρότητα 50% καθώς και μειωμένα δρομολόγια, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη η μετακίνηση των εργαζόμενων από και προς την εργασία τους με τα Μ.Μ.Μ.

Τέλος στο αίτημα των εργαζόμενων από 11/05 προς τη Γέφυρα ΑΕ για παράταση της ατελώς διέλευσης τους μέχρι να επιστρέψει η κανονικότητα στα ΜΜΜ, η Γέφυρα όχι μόνο δεν το έκανε δεκτό αλλά απροκάλυπτα εγγράφως τους πρότεινε να γίνουν συνδρομητές στο “Γέφυρα e-pass”.

Τα συμπεράσματα δικά σας…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *