Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου: «Δέματα αγάπης» σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Με τη Χάρη και τη βοήθεια του Θεού την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος διένειμε τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Στα πλαίσια των ποιμαντικών δράσεων της ενορίας, λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2017 Τράπεζα Τροφίμων, με σκοπό την ανακούφιση έστω και στο ελάχιστο των πασχόντων αδερφών μας. Όλο τον χρόνο συγκεντρώνονται τρόφιμα τα οποία διατίθενται σε όσους έχουν ανάγκη.

“Ιδιαιτέρως αυτές τις μέρες που ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη  μας προς τους οικονομικά δοκιμαζόμενους  αδερφούς μας, αγωνιζόμαστε να είναι εντονότερη” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ιερός Ναός και συνεχίζει:

“Η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και όποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια και να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, η οποία γίνεται προς δόξα Θεού και για την ανακούφιση των πασχόντων αδερφών μας, μπορεί να απευθύνεται στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ.  Νεκτάριο Τριάντη.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους οι οποίοι βοηθούν στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας!

Ευχόμαστε καλά και άγια Χριστούγεννα!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *