Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΚάλεσμα στους νέους από την "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" του Σταύρου Καμμένου

Κάλεσμα στους νέους από την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” του Σταύρου Καμμένου

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία: “Με συλλογική προσπάθεια και συλλογικούς αγώνες να δώσουμε το στίγμα της πόλης που όλοι ονειρευόμαστε”

Κάλεσμα στους νέους απευθύνει η “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” του Σταύρου Καμμένου ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση -κάλεσμα της παράταξης:

“Η παράταξή μας όλες αυτές τις μέρες επισκέφθηκε όλα τα σημεία της πόλης του Αγρινίου αλλά και όλα τα δημοτικά της διαμερίσματα.

Συναντήσαμε και μιλήσαμε ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και των ηλικιών. Αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους, την απογοήτευση αλλά και την ελπίδα και τις προτάσεις τους.

Λίγο πριν από την Κυριακή των Εκλογών καλούμε όλες  και όλους τους συμπολίτες μας  να προσέλθουν καταρχήν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψηφίζοντας  την παράταξή μας  να ανταποκριθούμε όλοι μαζί στις προκλήσεις της δύσκολης εποχής που ζούμε αλλά και να αδράξουμε τις ευκαιρίες που αυτή μας προσφέρει. Πάντα προσηλωμένοι στο καλό των πολλών.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ  ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ , να μπουν μπροστά στην προσπάθεια μας,  γιατί βλέπουμε κυρίως  σε αυτούς την ικανότητά τους να αναμετρηθούν με τα φαντάσματά της.

Ξέρουμε καλά, πως είστε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι  και σας ζητάμε αυτόν τον θυμό και την απογοήτευση  να τα κάνετε δημιουργικό βατήρα, που θα μας πάει όλους παρά  πέρα και όχι γκρίνια και παραίτηση.

Ξέρουμε,  πως πολλές φορές πολλοί από σας  μακριά από το κέντρο της πόλης, αναρωτιέστε αν είστε κομμάτι  της  ή μέρος ενός τυφλού σημείου του Δήμου,  που δε το θυμάται ποτέ κανείς.    

Σας καλούμε, διακρίνοντας την κρυμμένη ομορφιά της άχαρης πόλης, με μεράκι και ελπίδα,  με συλλογική προσπάθεια και συλλογικούς αγώνες να δώσουμε το στίγμα της πόλης που όλοι ονειρευόμαστε.

 Με αναβάθμιση των ελεύθερων χώρων για άθληση και παιχνίδι, του πράσινου,  της καθαριότητας,  των σχολείων, των παιδικών χαρών, των γειτονιών και του κέντρου της, για μια πόλη υπερασπιστή της δημοκρατίας και των ίσων ευκαιριών.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗ ΔΕ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε <<ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ>> με υποψήφιο δήμαρχο τον ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟ”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ