Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαμίνσκι από Αγρίνιο: «Θέλουμε νικητή τον Παναιτωλικό»

Καμίνσκι από Αγρίνιο: «Θέλουμε νικητή τον Παναιτωλικό»

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ιστορικής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός από τον Φώτη Κωστούλα στον Μάτσιεκ Καμίνσκι, ο νέος ιδιοκτήτης της Aγρινιώτικης ομάδας έφτασε στο Αγρίνιο μαζί με τον γιο του Μίκαελ Καμίνσκι και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του από το Emileon αναλύοντας τους υψηλούς στόχους του.

Ο Αμερικανοπολωνός μεγαλοεπιχειρηματίας ευχαρίστησε τον κ. Κωστούλα για τη συνεργασία τους και ζήτησε την στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Αγρινίου και των φίλων του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπαν Μάτσιεκ Καμίνσκι και Φώτης Κωστούλας: 

«Ευχαριστούμε τον κ. Κωστούλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Εκτιμούμε την υποστήριξη στον κ. Κωστούλα. Θέλουμε αυτή την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των οπαδών της ομάδας για να κάνουμε καλύτερο τον σύλλογο κάθε μέρα.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον σύλλογο σε διάφορους τομείς. Οσον αφορά τη βαθμολογική του θέση, τις εγκαταστάσεις και όσα παρέχονται στους παίκτες και θέλουμε η ομάδα να γίνει νικήτρια, όπως ήταν με τον κ. Κωστούλα. Επίσης να δώσουμε έμφαση και στις ακαδημίες και στο ταλέντο που υπάρχει εδώ» ανέφερε ο Καμίνσκι.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κωστούλας είπε:

«Έχω ζήσει μαζί τους πολλούς μήνες το τελευταίο καιρό. Κατάλαβα ότι αγαπούν πολύ τα σπορ και το ποδόσφαιρο.

Θέλουν να κάνουν βήματα παραπάνω για τον Παναιτωλικό. Τους αρέσει η Ελλάδα και έρχονται συχνά. Θέλουν να κάνουν πράγματα καλά για τον τόπο και την χώρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες και όλους τους Παναιτωλικούς για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων. Θα είμαι εδώ για να βοηθήσω να προχωρήσει η ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ τον Μάκη Μπελεβώνη πρώτα από όλα. Θεωρώ ότι κάναμε βήματα για την πόλη και για την ομάδα.

Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά κάναμε πράγματα να γίνει γνωστός ο Παναιτωλικός σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Δεν ήταν όλες οι μέρες καλές. Είμαι και εγώ δύσκολος σαν άνθρωπος. Με τη στήριξη τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Στόχος να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες τη λίγκας ο Παναιτωλικός. Θα είμαι εδώ μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι. Σήμερα υπογράψαμε την αγορά του μερίσματος, το κομμάτι που διαθέτω.

Δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Υπάρχει μια διαδικασία. Περιμένουμε την έγκριση από την ΕΕΑ. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για μένα αυτοί είναι πλέον οι ιδιοκτήτες. Είναι σοβαροί άνθρωποι και θα στηρίξουν την ομάδα».

#ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ