Καταγγελία του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου για το Σχολικό Πρωτάθλημα | Έγινε παραποίηση του αποτελέσματος στο φύλλο αγώνα!

Και ενώ τα τελευταία 24ωρα κυριαρχεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όχι με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο έρχεται να ταράξει τα νερά η ανακοίνωση του 2ου  ΕΠΑΛ Αγρινίου όπου καταγγέλλει πως στις 2 Μαρτίου 2018 αγωνίστηκε με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου σε έναν αγώνα όμως που δεν έληξε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά και με αποτέλεσμα αμφισβητούμενο, αναφέρει μεταξύ άλλων. Καταγγέλλει επίσης ότι έγινε παραποίηση του αποτελέσματος, στο φύλλο αγώνα και  καταλήγει με νόημα «Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου:

Ο σχολικός αγώνας που δεν έληξε ποτέ…..

Το σχολείο μας συμμετείχε στους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου. Στις 2 Μαρτίου 2018 αγωνίστηκε με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, αγώνας που δεν έληξε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά και με αποτέλεσμα αμφισβητούμενο.

Αναλυτικότερα, ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και όπως προβλέπεται χτυπήθηκαν πέναλτι. Ενώ χτυπήθηκαν 4 πέναλτι και το αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου, ο αγώνας διακόπηκε και αναίτια δεν χτυπήθηκε το 5ο πέναλτι. Ενώ το σχολείο μας άσκησε ένσταση γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί και οι κείμενες διατάξεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώθηκε στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, απόφαση που στηρίχθηκε στο φύλλο αγώνα του Διαιτητή. Είμαστε έκπληκτοι γιατί έγινε παραποίηση του αποτελέσματος, στο φύλλο αγώνα!

Υποθέτουμε ότι οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι διαιτητές και οι αντιπρόσωποι της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, οι οποίοι ενώ ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι δε γνωρίζουν το αποτέλεσμα.

Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *