Καταστροφική πυρκαγιά σήμερα στο Κτήμα Παλούκη στο Δρυμό Βόνιτσας (ΦΩΤΟ)

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστο μέχρις στιγμής αιτία στις 3 το μεσημέρι στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν τα μηχανήματα για τα θερμοκήπια Παλούκη στο Δρυμό Ακτίου Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία.

Τα αδέλφια Παλούκη τα τελευταία χρόνια είχαν δημιουργήσει μια πρότυπη μονάδα θερμοκηπίων στην περιοχή μας. Η Μονάδα λειτουργεί από το 2007 και παράγει απ’ όλων των ειδών τα λαχανικά κλπ.

Δυστυχώς όμως σήμερα Τρίτη 26/3/2019 πήρε πυρκαγιά το οίκημα αλλά και μέρος του θερμοκηπίου.
Στο οίκημα πολλών τετραγωνικών λειτουργούσε ως μηχανοστάσιο, αντλιοστάσιο, είχε τα ψυγεία, κομπιούτερ υδροπονίας, σύστημα αντίστροφης όσμωσης, μοτέρ, κανόνια θέρμανσης και όλος ο εξοπλισμός των Θερμοκηπίων. Λιπάσματα φαρμακευτικά ειδή και ότι άλλο χρειάζονται τα θερμοκήπια.

Η επιχείρηση λειτουργούσε από το 2007 ένα όνειρο οικογενειακής επιχείρησης πολλών εκατομμυρίων και έδινε προϊόντα από την Λευκάδα έως το Αγρίνιο.

Στον τόπο της πυρκαγιάς κατέφθασαν οχήματα με άνδρες της πυροσβεστικής που έκαναν την κατάσβεση. Οι ιδιοκτήτες των θερμοκηπίων μιλούν για εμπρηστική ενέργεια, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση λένε. Πάντως οι αφοί Παλούκη είναι πολύ αγαπητοί στην περιοχή και δεν είχαν προσωπικά με κανέναν.

Πηγή: katounanews.blogspot.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *