Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2025
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: Το πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Παπαναστάση στην Αιτωλοακαρνανία

ΚΚΕ: Το πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Παπαναστάση στην Αιτωλοακαρνανία

Το πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιου, αντισυνταγματάρχη ε.α.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Τρίτη 9 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας, στην πλατείας της πόλης. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Τετάρτη 10 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Αιτωλικού-Οινιαδών, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού. Θα χαιρετήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Πέμπτη 11 Μάη, 12:00 μ.μ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Αφοί Τσουνάκα», στην Πάλαιρο.
  • Πέμπτη 11 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ακτίου-Βόνιτσας, στο λιμάνι της Βόνιτσας. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Παρασκευή 12 Μάη, 8:30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ναυπάκτου, στο λιμάνι της πόλης. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Σιέττος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Νάπολης.

# ΝΕΑ

Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ