ΚΟΙΠΑ Δήμου Αγρινίου: Βοήθεια με 30 τόνους ζωοτροφών σε πληγέντες κτηνοτρόφους της Ηλείας

Αντιπροσωπεία της ΚΟΙΠΑ ΤΟΥ Δήμου Αγρινίου έφθασε το πρωί στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και παρέδωσε 30 τόνους  ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Νομού  Ηλείας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γιάννης Βασιλείου και τα μέλη του ΔΣ Π.Γιαννιώτης και Α. Καπελλάκη παρέδωσαν σε κτηνοτρόφους των περιοχών Πόθου, Λάσδικα, Δούκα και Λάλα τις ζωοτροφές που συγκέντρωσαν από ευγενικές προσφορές επιχειρηματιών του Αγρινίου:

“Από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε να είμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που υποφέρουν. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και σπεύσαμε να τα παραδώσουμε. Σήμερα ανταποκρινόμενοι  στην έκκληση, τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όσο και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, για άμεση αποστολή ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές, παραδίδουμε χάρις στην αλληλεγγύη που επέδειξαν οι συμπολίτες μας 30 τόνους ζωοτροφών προς τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Ν. Ηλείας.

Ευχαριστούμε  θερμά για την άμεση ανταπόκριση και  προσφορά των εταιρειών.  Η προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου και των Αγρινιωτών θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα», ανέφερε  ο κ. Γ.Βασιλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *