Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σε νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας

Ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σε νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας  και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και στα νοσοκομεία Αγρινίου και Αιγίου.

Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα περίπου 50 εμβολιασμοί, ενώ όπως πρόσθεσε, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Μάλιστα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ξεκίνησε ο εμβολιασμός και του υγειονομικού προσωπικού που υπηρετεί σε κέντρα υγείας της περιοχής.

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν ήταν ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Κώστας Μπακόπουλος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας αλλά και της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, «Καραμανδάνειο», και τα νοσοκομεία Καλαβρύτων, Μεσολογγίου, Κρεστένων, Αμαλιάδας, Πύργου, Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, Τρίπολης, Ναυπλίου, Άργους, Σπάρτης και Μολάων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *