Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΚώστας Πιστιόλας: "Πάμε μαζί να γράψουμε ιστορία και να αλλάξουμε τον τόπο...

Κώστας Πιστιόλας: “Πάμε μαζί να γράψουμε ιστορία και να αλλάξουμε τον τόπο μας” [Video – ΦΩΤΟ]

«Δεν σταματάμε ούτε δευτερόλεπτο, προχωράμε και πάμε μπροστά για την μεγάλη νίκη, μια νίκη από την πρώτη Κυριακή» ανέφερε σήμερα, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά».

«Πάμε μαζί με τόλμη να γράψουμε ιστορία και να αλλάξουμε τον τόπο μας, να δικαιώσουμε τα όνειρα τόσων γενεών. Για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για το Αγρίνιο που αξίζουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων «Όλοι κρατάτε στα χέρια σας το πρόγραμμα μας, που θα απαντά για τον τρόπο, για το σχέδιο  και για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας».

Kαι συμπλήρωσε  «Όποιος είναι ικανοποιημένος ας μην αλλάξει τίποτα. Ας μην μας ψηφήσει. Του λέω όμως ότι αδικεί τον εαυτό του και αδικεί και την πόλη μας. Εγώ λοιπόν δεν είμαι ικανοποιημένος. Και όταν βλέπω κάτι που δεν λειτουργεί καλά θέλω να το αλλάξω. Έτσι με μάθανε. Έμαθα να είμαι καλά όταν και η κοινωνία που ζώ είναι καλά»

Αναφορικά με το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής ανέφερε πως «Δεν ισοπεδώνουμε το έργο καμιάς δημοτικής αρχής. Θα συνεχίσουμε ότι θετικό έγινε και θα διορθώσουμε ότι δεν έγινε σωστά».

Τέλος  ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά».

«Ξεκινήσαμε με πίστη, καθαρή ματιά και κυρίως με καθαρές κουβέντες. Και κάναμε έναν πραγματικό άθλο. Ψηφοδέλτιο με 388 συμπολίτες μέσα σε 24 μόλις ημέρες» ανέφερε.

*Φωτογραφίες, video & κείμενο: Αλίκη Οικονόμου

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ