Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚώστας Σοφρώνης: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημοτικού Συμβούλου Παρακαμπυλίων

Κώστας Σοφρώνης: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημοτικού Συμβούλου Παρακαμπυλίων

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παρακαμπυλίων, Κώστας Σοφρώνης, παραδίδει την σκυτάλη στον νεοεκλεγέντα δημοτικό Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Βραχωρίτη.

Έπειτα λοιπόν από μία μακρά διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση, σχεδόν τρεις δεκαετίες, που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παρακαμπυλίων και μετέπειτα στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αγρινίου, παραδίδει τα ηνία στον Κωνσταντίνο Βραχωρίτη.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα Σοφρώνη

“Έπειτα από τρείς δεκαετίες σχεδόν ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς , όλους εκείνους  που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Δημοτικού συμβούλου όλ’ αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και εκείνους που δεν με ψήφισαν, τόσο στην Δημοτική ενότητα των Παρακαμπυλίων, όσο και στον Δήμο Αγρινίου γενικότερα.

Ευχαριστώ όλους όσους συμπορευτήκαμε αυτά τα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια είτε με την ίδια είτε με διαφορετική παράταξη ,τους τοπικούς προέδρους των 48 στο σύνολό τους Κοινοτήτων και συνοικισμών της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων.

Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε μεταξύ των υπαλλήλων του Δημοτικού πάρκιγκ όπου έχω διατελέσει πρόεδρος τα δύο τελευταία χρόνια.

Εύχομαι καλή συνέχεια στους δημοτικούς συμβούλους που παραμένουν στο ρόλο τους και καλή αρχή σε όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους και κυρίαρχα στον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη στο πρόσωπο μου στις δύο διαδοχικές θητείες μου.Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία από όλους με μοναδικό στόχο την εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία του  δήμου Αγρινίου.

Εύχομαι στον νεοεκλεγέντα δημοτικό Σύμβουλο Παρακαμπυλίων Κωνσταντίνο Βραχωρίτη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Θα σταθώ στο πλευρό του σε ότι και αν χρειαστεί . Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιο, μέσα από τον νεανικό του ενθουσιασμό και το δικό του όραμα να αγωνιστεί για τους ανθρώπους και τα χωριά των Παρακαμπυλίων.”

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ