Κώστας Σπηλιόπουλος: “Κουράστηκε και κουράζει πια ο Απόστολος Κατσιφάρας”

Για αμηχανία και πανικό του απερχόμενου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Σπηλιόπουλος, τονίζοντας αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη “Ας  καταλάβει,  κι ας συνειδητοποιήσει, έστω και την ύστατη στιγμή, ότι οι Αιτωλοακαρνάνες  του έχουν γυρίσει οριστικά τη πλάτη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Σπηλιόπουλου:

“Δεν κρύβεται, πλέον, η αμηχανία και ο πανικός του απερχόμενου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος , από το Αγρίνιο, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, εξήγγειλε για πολλοστή φορά τα ίδια ‘’έργα’’  ‘’για την επόμενη μέρα στην Αιτωλοακαρνανία’’, όπως μεταξύ άλλων τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό (…) έργο αρμοδιότητας του υπ. Υποδομών που  ποτέ δεν διεκδίκησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το οποίο έχει παραπεμφθεί στις καλένδες από την ίδια κυβέρνηση.

Κουρασμένος, χωρίς πειθώ, έφθασε στο σημείο, ξεπερνώντας τον ίδιο του τον εαυτό, να μιλήσει για έργα ‘’αποκλιμάκωσης της ανεργίας’’, τη στιγμή κατά την οποία με βάση όλα τα τελευταία επίσημα στοιχεία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ποσοστό ανεργίας όπως επίσης και σε επίπεδο φτώχειας.

Η  ένδυα έργου, στην 8ετή θητεία του κ. Κατσιφάρα στην θέση του Περιφερειάρχη, δεν καλύπτεται με εξαγγελίες ‘’Μαυρογιαλούρου’’.

Ας  καταλάβει,  κι ας συνειδητοποιήσει, έστω και την ύστατη στιγμή, ότι οι Αιτωλοακαρνάνες  του έχουν γυρίσει οριστικά τη πλάτη”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *