Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΞεκινά από την Πάτρα το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» -Συμμετέχει...

Ξεκινά από την Πάτρα το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» -Συμμετέχει και ο Δήμος Αγρινίου

Στην πόλη της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο, στα πλαίσια χάραξης του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό, με τον τίτλο «Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού» που διοργανώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, τα Επιμελητήρια Δυτικής Ελλάδας και τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Αθλητικού Κέντρου.

Ο Δήμος Αγρινίου  συμμετέχει στην εν λόγω ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» που θα διεξαχθεί 8-10 Απριλίου 2022 στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», στην Πάτρα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διήμερο ανοιχτό συνέδριο, τριήμερη έκθεση αθλητισμού  και πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Αχαḯας, του Επιμελητηρίου Ηλείας, Ο.Α.ΚΑ., Π.Ε.Α.Κ., Ε.Σ.Ν. «Παπαχαραλάμπειο».

«Το Αγρίνιο συμμετέχει στο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» με την αθλητική του οικογένεια. Είναι μια μοναδική ευκαιρία ν’ αναδείξουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές μας, να συζητήσουμε  με τους φορείς και τα σωματεία και να συμφωνήσουμε ότι είμαστε συμπαίκτες στην προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Στον Δήμο Αγρινίου επενδύουμε  στον αθλητισμό, επενδύουμε στα φυσικά μας πλεονεκτήματα,  επενδύουμε στις δυνατές συνεργασίες», ανέφερε σχετικά με τη συμμετοχή  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου Συνεδρίου (8-9/4) με τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές, καθώς και τουυς χαιρετισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, του προέδρου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, Θανάση Παπαδόπουλου, των Δημάρχων των δήμων της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας και των προέδρων των Επιμελητηρίων.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των τριήμερων παράλληλων εκδηλώσεων και αθλητικών επιδείξεων στον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Κλειστού Γυμναστηρίου “Δημήτρης Τόφαλος”

Δείτε εδώ όλα τα αθλητικά περίπτερα και τους συμμετέχοντες στην τριήμερη αθλητική Έκθεση #Sport_hub expo

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ