Λιμεναρχείο Μεσολογγίου: Εκποίηση κατασχεθέντων αλιευτικών εργαλείων

Πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεθέντων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών τα οποία προέρχονται  από παράνομη αλιευτική δραστηριότητα θα διενεργηθεί  στις  27-03-2019 και ώρα 10:00 στο Λιμεναρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου αναφέρει: «H  Κατάσταση με τα προς εκποίηση αλιευτικά εργαλεία και συσκευές έχει αναρτηθεί στην  Υπηρεσία μας  και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν  στο τηλ. 26310 51211 (Λιμεναρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου) ενώ σε περίπτωση μη προσέλευσης ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικοί διαγωνισμοί στις 0304-2019 και στις 11-04-2019 την ίδια ώρα».

Η ανακοίνωση τονίζει:

  • Ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 3 περ. γγ εδάφιο γ’ του Π.Δ. 420/1970 «ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ» εκτίθενται σε πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό  κατασχεθέντα αλιευτικά εργαλεία και συσκευές (έντεκα (11) φιάλες παροχής αέρα, οκτώ (08) ρυθμιστές πλευστότητας, εννέα (09) ψαροτούφεκα, ένα (01) μανόμετρο, καθώς και λοιπά εξαρτήματα κατάδυσης).
  • Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο  Λιμεναρχείο  Ι.Π. Μεσολογγίου (Λιμένας Μεσολογγίου) ημέρα Τετάρτη,  27 Μαρτίου  2019 και περί ώρα 10:00.
  • ΄Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη δημοπρασία μπορούν να εξετάσουν από ώρα 09:30 μέχρι την ώρα έναρξης της διαδικασίας τα αλιευτικά εργαλεία και τις συσκευές που βρίσκονται εντός της αποθήκης του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.
  •  Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι πλειοδότες αποδέχονται τους όρους της παρούσας διακήρυξης και ότι έχουν πλήρη γνώση του είδους, της ποιότητας και κατάστασης γενικά των αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.
  •  Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάποια από τα αλιευτικά εργαλεία ή τις συσκευές, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο στις 03 Απριλίου 2019 ημέρα Τετάρτη  και περί ώρα 10:00 και εφόσον πάλι υπάρξουν είδη που δεν εκποιηθούν ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος στις 11 Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και περί ώρα 10:00.
  • Ο τελευταίος πλειοδότης στο όνομα του οποίου κατακυρώθηκε η δημοπρασία, είναι υποχρεωμένος να καταθέτει το αντίτιμο εκπλειστηριάσματος αλλιώς κηρύσσεται έκπτωτος. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει και να αποκομίσει τα αγορασθέντα αλιευτικά εργαλεία – συσκευές αμέσως από τον τόπο φύλαξής τους. 7. Το Δημόσιο δεν ευθύνεται απέναντι στον τελευταίο πλειοδότη για την ποιότητα, την κατάσταση και οποιοδήποτε ελάττωμα των εκπλειστηριαζόμενων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *